LØREN OG REFSTAD SKOLES MUSIKKORPS

NYHETER

Seminar for Hoved og Junior korps

Posted by Sten Netteberg on August 22, 2016 at 1:00 PM

Høstturen for hoved- og juniorkorpset helgen 16. – 18. september.
Vi har funnet et spennende alternativ for helgen i Spåtind Sport Hotel i Oppland, ca 2,5 times kjøring fra Oslo. Det blir en fin opplading til høstkonserten 22. oktober. I tillegg til egnede øvingsrom, har hotellet mange aktivitetstilbud inne og ute. Jeg nevner tennis, båt/kajakk og aktivitetsløype, i tillegg til bordtennis, kino og svømmebasseng.

Vi har reservert for 70 personer, men trenger bekreftelse/påmelding fra dere innen skolestartuken 22. august. Send meg bekreftelse/påmelding ved å svare på denne mailen. Det er selvfølgelig ønskelig at så mange som mulig i korpset deltar. I tillegg trenger vi også å få med noen foreldre som har tid, lyst og kan bidra til å holde styr på barna J. I utgangspunktet har vi tomannsrom, men det er fint plass til tre. I tillegg kan vi evt. ta i bruk noen av familierommene der det kan bo 5 eller 6 sammen. Vi setter sammen romlister og sender ut i månedsskiftet august/september.

Korpset sponser turen i betydelig grad, men må sette en egenandel på kr 1050,- for musikantene. Korpset fakturer dere separat eller sammen med kontingenten til høsten. For foreldre som er med som ledere, er det ingen kostnad. Dersom noen foreldre og søsken har lyst til å være med på turen uten oppgaver, kan det sikkert også ordnes så sant det fortsatt er plass på bussen, evt. ved at dere kjører selv. Pris pr person kr 1390,- inkludert måltider. (Enkeltromstillegg kr 200,-). Bookes gjennom korpset, men med oppgjør direkte til hotellet.

Vi har booket en turbuss med plass til 68 personer fra Schaus Buss AS.

Vi legger opp til avreise fra Refstad skole fredag 16. september kl 16:00, med retur fra Spåtind søndag 18. september kl. 15:00 (ankomst Refstad skole ca 17:30)

Categories: Aktiviteter

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments